Opdatering, rekvirering og validering af databaser

Opdatering af databaser

På grund at den stigende internationale konkurrence er det vigtigt at skabe gode og længerevarende kunderelationer.

FGT kan i den forbindelse hjælpe med at opdatere/indhente de vigtigste kontaktoplysninger på relevante beslutningstagere hos kunder i både Danmark og resten af verden.

FGT lægger vægt på, at researchteamet altid har den korrekte sproglige baggrund og viden om det land, de ringer til. Det betyder, at hvis der ringes til Frankrig, så vil researchmedarbejderen have en fransk baggrund men være bosiddende i Danmark, og ring fra vores kontor i Århus.

FGT samarbejder med markedets suverænt bedste databaseleverandører. Vi sikrer, at din virksomhed altid er rustet til kampen om kunderne med de mest opdaterede virksomhedsdatabaser – grundlaget for en succesfuld telemarketingindsats. FGT skaffer databaser og udvælger målgrupper fra alle globale markeder.

FGT Business Research A/S | CVR: 28 28 56 39 | Søren Frichs Vej 40C, DK-8230 Åbyhøj  | Tlf.: +45 70 20 70 27
   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.