Hvorfor vælge FGT?

Derfor skal du vælge FGT til telemarketing

Først og fremmest fordi FGT skaber resultater og mersalg for sine kunder i hele Verden.

Vi lever af de resultater og det salg, vi skaber for vore kunder. Derfor er resultaterne - og måden hvorpå vi opnår dem – grundlaget for langvarige kunderelationer.

FGT er ejerledet og der udvises stor ansvarlighed overfor den enkelte kundes konkrete telemarketingprojekt.

FGT praktiserer værdibaseret ledelse. Det betyder at kunden altid er sikret, at FGT´s medarbejdere er dybt involverede og engagerede i at gøre ethvert nyt projekt til en ubetinget succes.

Med en beliggenhed i Århus kan FGT rekruttere de helt rigtige multilingual phonerteams.

Alle phoners er på faste timelønninger uden provision. FGT´s erfaring siger entydigt, at kundens projekter derved har størst mulighed for succes.

Projektledere med indsigt og erfaring er kundens daglige sparringspartner. Projektlederen sikrer at telemarketingopgaverne behandles seriøst, professionelt - og med størst muligt fokus på at skabe resultater for kunden.

Avancerede IT-systemer sikrer FGT´s kunder optimal rapportering og koordinering af leads, møder og alle øvrige resultater.

FGT Business Research A/S | CVR: 28 28 56 39 | Søren Frichs Vej 40C, DK-8230 Åbyhøj  | Tlf.: +45 70 20 70 27
   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.