International telemarketing

International telemarketing FGT

FGT opsporer og identificerer nye kunder på eksportmarkedet med ”native researchers”, der alle arbejder fra bureauets lokaler i Aarhus.

FGT arbejder lokalt, regionalt og globalt for en række spændende og krævende kunder på det professionelle B2B-marked. Vi skaber resultater og identificerer kunder uanset om målgruppen befinder sig i Danmark eller i Kina. Hvis en dansk virksomhed f.eks. skal afsøge forretningsmuligheder i Brasilien, kan vi – med en brasiliansk medarbejder – kortlægge potentialet på kundens marked.

Vi foretager den indledende dialog med en medarbejder, der kender landets kultur og som ved hvordan, man skal opføre sig, sådan at der fra starten er skabt en korrekt og høflig dialog med den nye kundemulighed. I kraft af FGT´s store netværk i Aarhus er vi altid istand til at bemande en given indsats på et hvilket som helst eksportmarked, man måtte være interesseret i.

FGT Business Research A/S | CVR: 28 28 56 39 | Søren Frichs Vej 40C, DK-8230 Åbyhøj  | Tlf.: +45 70 20 70 27
   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.