Kontakt direktør Michael Flintholm

 
Direktør Michael Flintholm, FGT

 Michael Flintholm

 Dir. cand.mag.

 mf@fgt.dk

 Tlf.:+45-70207027

 Fax: +45-70207028

 Mobil: +45-22474695

Efter en periode som PR-medarbejder hos Bang & Olufsen, grundlagde Michael Flintholm midt i 80´erne det første telemarketingbureau i Århus, der samtidig var et af de første bureauer i Danmark. I 1989 og frem til 2004 var Michael direktør for et af de mest succesrige B2B telemarketingbureauer i landet, TeleEurope A/S. 

I 2004 stifter Michael FGT, hvor hans unikke erfaring med lokal, regional og global B2B telemarketing, kommer FGT´s mange spændende og krævende kunder til gode. 

I FGT arbejder han hele tiden med udvikling af bureauet, så det bliver en endnu bedre arbejdsplads. 

Michael er uddannet cand.mag i historie og kunsthistorie fra Århus universitet.

 

Michael Flintholm sidder i bestyrelsen af brancheforeningen Dansk Telemarketing Forening

Michael Flintholm har været formand for Dansk Telemarketing Forening siden 2007. I 2015 blev Michael Flintholm næstformand for organisationen, som han var medstifter af i 1989.

Han er medlem af FDM´s repræsentantskab, tager aktivt del i Århus City Rotary Klub og er stifter af SportsCarClub.dk samt af AutoGalleriet Aarhus. Desuden sidder Michael i en række faglige netværk, hvor han løbende udbygger mange positive relationer for FGT.

Udover FGT går Michael rigtig meget op i sin familie og i sine sportsvogne, Lotus Esprit, MG, Alfa Romeo med flere. I sin fritid kører han klassisk banerace. Så det er ikke uden grund, at FGT's payoff er "nye kunder i en fart".

Du er altid velkommen til at kontakte os for - uforpligtende – at høre vores professionelle vurdering af netop din virksomheds telemarketingprojekt. Uanset om dit projekt drejer sig om det danske marked – eller det retter sig mod det nordiske, europæiske eller globale marked - vil du altid være sikker på, at få et seriøst og velkvalificeret bud på opgaven, når du henvender dig til FGT. 

Ring 70 20 70 27 eller mail til Michael Flintholm og hør mere.

FGT Business Research A/S | CVR: 28 28 56 39 | Søren Frichs Vej 40C, DK-8230 Åbyhøj  | Tlf.: +45 70 20 70 27
   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.