Eksport fra Tyskland til Kina

International telemarketing på b-2-b markedet

FGT giver nye kunder

Hos FGT Business Research A/S (FGT) arbejder vi udelukkende med telemarketing på business-to-business markedet.

På grund af den hårde konkurrence på det globale marked, er virksomheder nødt til at anvende nye værktøjer for at målrette deres salgsaktiviteter, og det er her FGT kommer ind i billedet. Vi kan bidrage med den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at nå ud til hele verden.

På vores kontor i Århus sidder et dansk og internationalt researchteam klar til at løse telemarketingprojekter i Danmark, Norden eller hele verden. Hos FGT kan man være sikker på høj kvalitet, og projekterne vil altid blive styret af en dansk projektleder. Projektlederen er med til at sikre, at telemarketingopgaverne behandles seriøst, professionelt og med stort fokus på at skabe resultater for kunden.

Da vi er medlem af brancheforeningen Dansk Telemarketing Forening, kan vi garantere, at foreningens regelsæt omkring etisk og telemarketingmæssig adfærd altid bliver efterlevet.

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt Michael Flintholm på telefon 70 20 70 27 eller mail mf@fgt.dk.
FGT Business Research A/S | CVR: 28 28 56 39 | Søren Frichs Vej 40C, DK-8230 Åbyhøj  | Tlf.: +45 70 20 70 27
   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.