Eksport fra Tyskland til Kina

FGT i pressen

Hos Flintholm Global Telemarketing (FGT) er der brug for udlændinge! De skaber eksportordrer til danske virksomheder

Den 12/2 20016 skrev Aarhus Stiftstidende om FGT's globale telemarketingkoncept.

Læs meget mere om, hvordan FGT skaber eksportordrer til danske virksomheder via dette link.

Flintholm lever af byens nye ansigter

Berlingske/Aarhus Stiftstidende skriver den 10. oktober 2015, om hvordan FGT rekrutterer medarbejdere fra mange lande til bureauets globale telemarketingprojekter.
 
Du er velkommen til at læse mere her: http://stiften.dk/syddjurs/flintholm-lever-af-byens-nye-ansigter  

Aarhus virksomhed kan ikke undvære udlændinge

Den 14/1 20014 skrev Morgenavisen Jyllands Posten om FGT's globale telemarketingkoncept.

Læs meget mere om hvordan FGT tiltrækker dygtige udenlandske medarbejdere via dette link.

Fremgang i Aarhus–telemarketingfirma

Sådan skriver dagbladet Børsen den21/1 2014. I omtalen fremgår det,

”... at Flintholm Global Telemarketing (FGT) vokser og tjener penge på at opspore og identificere nye kunder overalt på kloden for danske eksportvirksomheder”. ”Bruttofortjenesten steg med 40 % til 7 mio. kr. fra 5 mio. kr. året før. Overskuddet før skat blev forbedret til 3.4 mio. kr. fra 2 mio. kr. i 2011/12 … Den bogførte egenkapital i det bagvedliggende holdingselskab var på 11 mio.kr. ved årets udgang.” 

”Stifter og ejer Michael Flintholm ... ser optimistisk på 2014 ...Vi har travlt og har fortsat fokus på vores speciale, som er internationale business to business – telemarketingprojekter, siger han”.

Børsen 

Dagbladet Børsen om FGT den 24. juli 2013:
 
Læs her hvordan Flintholm Global Telemarketing A/S (FGT) åbner døren for Grundfos på en lang række eksportmarkeder.
 
 

International employees create value
in small and medium-sized enterprises

Flintholm Global Telemarketing A/S in ”Insight & influence” from Erhverv Aarhus, International Community, Spring 2013.

Click to read all about the international environment at FGT A/S ...

Børsen

Dagbladet Børsen om FGT den 10. januar 2013:

Flintholm Global telemarketing A/S (FGT) i Aarhus øgede sin bruttofortjeneste til 5.4 mio. kr. i 2011/12 fra 4.9 mio. kr. året før. Overskuddet før skat blev forbedret til 2.1 mio. kr. fra 1.6 mio. kr. i 2010/11.

”Jeg er tilfreds med resultatet. Ikke mindst fordi vi har været igennem et år med investeringer i både it og produktionsapparatet” siger adm. direktør og ejer Michael Flintholm.

Han ser optimistisk på 2013. Bureauet har fortsat fokus på sit speciale, som er internationale business-to-business telemarketingprojekter, hvor FGT opsporer og identificerer nye kunder og afsætningsmuligheder for danske eksportvirksomheder.

 
Morgen Avisen Jyllands Posten har i JP Human Ressource, november 2010 en spændende præsentation af det internationale salgs – og research miljø hos FGT Business Research A/S.

Børsen

Dagbladet Børsen skriver januar 2012 om FGT:

Telemarketingfirma forventer vækst. 
Flintholm Global Telemarketing – også kendt som FGT Business Research fik et bruttoresultat på 4.9 mio. og et overskud på 1.6 mio. før skat. ... Den bogførte egenkapital i det bagvedliggende holdingselskab udgør 7 mio. 

Virksomheden har netop vundet store ordrer på på sit speciale, telemarketingopgaver for danske eksportvirksomheder. Derfor forventer adm.dir. og ejer af FGT, Michael Flintholm vækst i 2012”.

Børsen

Dagbladet Børsen og journalist Oskar Lund skriver den 7/1 2011 bl.a.:

"Større overskud i Flintholm Global

Det aarhusianske telemarketingbureau Flintholm Global Telemarketing – også kendt som FGT Business Research A/S – forbedrede sin bruttofortjenste… overskuddet voksede med 11 % til 2 mill. kr.

Michael Flintholm forventer fortsat vækst... især på globale telemarketingprojekter. Vi har travlt med at finde nye kunder til danske eksportvirksomheder overalt på kloden… og sætte ekstra gang i eksporten” siger han."

Børsen

Børsen skriver den 20/1 2010 om FGT Business Research A/S bl.a.:

"... God start for Flintholm Global ... Er foreløbig sluppet helskindet gennem den økonomiske krise ... opnået en bruttofortjeneste på 4,7 mio. eller marginalt mere end året før. Overskuddet før skat blev 1,8 mio. ... Michael Flintholm er godt tilfreds med resultatet set i lyset af finanskrisen. ... har fortsat fokus på at identificere nye kundemuligheder på eksportmarkedet for danske eksportvirksomheder. ... vi har fået en fin ordretilgang i starten af 2010, så vi er optimistiske ..."

Børsen

Journalist Oskar Lund skrev den 6/1 2009 bl.a.:

”Det Århusianske telemarketingfirma FGT Business Research har travlt, fordi virksomhederne begynder at målrette deres salg i Danmark og udlandet.”

Læs artiklen her ...

Børsen

Journalist Oskar Lund skrev den 12/12 2007 bl.a.:

 ”FGT Business Research A/S fik en bruttofortjeneste på godt 4 mio. kr. i 2006/2007 mod 3.7 mio. kr. året før, mens resultatet før skat blev 1.5 mio. kr. mod 1.6 mio. kr. i den samme periode. Virksomhedens hovedaktivitet er udgående telemarketing på B2B-markedet.”

Børsen

Journalist Oskar Lund skrev den 17/1 2007 bl.a.:

”… firmaet FGT Telemarketing A/S har specialiseret sig i at skabe nye kunder til sine kunder

Rent praktisk vil det sige, at medarbejderne i FGT Telemarketing tilbyder at opspore nye kunder i både Danmark og udlandet, så kunden får en strøm af nye kundeemner, som skal bearbejdes. ”Gennem os kommer vore kunder langt hurtigere og nemmere i dialog med præcis de virksomheder, der er seriøst interesserede i netop kundens produkt eller service” siger adm. Direktør Michael Flintholm”.

Trods benhård konkurrence på markedet tjener Århusfirmaet penge. I det netop offentliggjorte regnskab for 2005/2006 er bruttofortjenesten mere end fordoblet til 3,7 mio. kr. fra 1,6 mio. kr. året før. Det samme er resultatet før skat fra 0,6 mio. kr. til 1,6 mio. kr. i samme periode. Den bogførte egenkapital er nu på næsten l mio. kr. ved udgangen af året. Vel at mærke, efter at der er udbetalt udbytte på l. mio. kr. til ejeren.

FGT Telemarketing har en række både mindre og større kunder, som firmaet identificerer og kortlægger kundemuligheder for globalt. En af dem er verdens største producent af intelligent lys, Martin Professional. ”Vi kortlægger samtlige teatre i en række europæiske lande for Martin og undersøger, om teatrene skal have nye lyssystemer samt tidshorisonten og budgetterne. Med de informationer kan Martin målrette dialogen med sine nye kunder” siger Michael Flintholm”.

Århus Stiftstidende

Journalist Max Bendixen skrev den 26/1 2007 bl.a.:

”Her tales dansk, fransk, svensk, tysk, italiensk, norsk, spansk, polsk – og kinesisk! Den globale verden har holdt sit indtog i Frichsparken i Århus med et væld af fremmede tungemål”.

 Vi er på besøg hos FGT Business Research A/S, hvor der i dobbelt forstand er højt til loftet. Her arbejdes i et afslappet miljø og en god akustik med kortlægning og identificering af nye kundemuligheder på de lokale, regionale og globale markeder. Direktøren er manden bag ideen og firmaet, der blev startet i december 2004. Og han har allerede fået succes som iværksætter”.

Vort redskab er telefonen, og vi arbejder efter et etisk kodeks, som vi har opstillet i Dansk Telemarketing Forening”.

Det er jo en kunst at kunne sende de rette signaler med et smil gennem telefonen. Og lad mig pointere, at vore medarbejdere altid indleder samtalen med en potentiel kunde således, at vi ringer på vegne af det og det firma. Vi skal være høflige, sobre og positive – og presser aldrig. Vi vil ikke forstyrre folk unødvendigt. Hvis de ikke har tid eller interesse, accepterer vi det straks og siger undskyld ulejligheden, forklarer direktøren.

Børsen

I dagbladet Børsen skrev journalist Oskar Lund bl.a. den 10/2 2006:

God start for telemarketingfirma
”... Michael Flintholm er kommet fint fra start med sit eget firma Flintholm Global Telemarketing ApS.

... Det første regnskab fra Århus-firmaet viser en bruttofortjeneste på godt 1.6 mio. kr. og et overskud før skat på 636.000 kr. Den bogførte egenkapital er på godt en halv mio. kr. ved udgangen af 2004/2005.

... firmaet tilbyder danske virksomheder at opspore kunder i ind-og udland eller opdatere kundedatabaser”.

Morgenavisen Jyllands Posten

Journalist Kay Rasmussen skrev den 7/12 -04 i Morgenavisen Jyllands Posten, Århus bl.a.:

Flintholm går egne veje
Efter 15 år som direktør for TeleEurope har Michael Flintholm etableret egen virksomhed med telemarketing.

 ... Firmaet Flintholm Global Telemarketing henvender sig udelukkende til business-to business markedet. Altså ikke noget med at hans medarbejdere i tide og utide telefonisk kontakter private for at sælge diverse produkter og serviceydelser.....

Opspore kunder
I stedet tilbyder marketingfirmaet danske virksomheder at opspore kunder i ind-og udland. Kunder som kunne tænkes at være interesseret i netop at købe en virksomheds produkter ...

Gode sprogkundskaber
"Vi er istand til at kortlægge og identificere nye kunder for danske virksomheder overalt på kloden. Eller løse telemarketingprojekter som eksempelvis opdatering af kundedatabaser på så forskellige markeder som Taiwan, Tyskland eller Danmark. Redskaberne er en professionel anvendelse af telefoni og internettet samt ikke mindst, at vi råder over phoners, der på modersmålet kommunikerer med markeder overalt på jorden" siger Michael Flintholm.

Århus Stiftstidende

Den 7. december skrev journalist Alice Krøger i Århus Stiftstidende bl.a.:

Virksomheder får en erfaren iværksætter i røret
Efter at han i 15 år har bygget en større århusiansk telemarketingvirksomhed op, ved han (Michael Flintholm) præcis, hvordan man via telefon kommer i kontakt med virksomheder verden over. Han ved også, hvordan man får fat i de sprogkyndige med smil i stemmen og en professionel holdning til arbejdet ved en telefon. Det er den viden og erfaring, han nu bruger til at starte sit eget firma Flintholm Global Telemarketing i en branche hvor Århus er et smørhul.

... Firmaets speciale er it-og telecomindustrien og arbejdet strækker sig over hele verden.

Enormt behov
... Der er et enormt behov fra virksomhederne til at få kortlagt markedet. Virksomhedernes egne medarbejdere kan ikke nå at kontakte alle potentielle kunder. Derfor lægger de opgaven ud, og det er der, vi kan gøre det forberedende arbejde og efterfølgende holde kontakten, siger Michael Flintholm.

... Vi kan på forhånd finde ud af, hvem det er værd at satse på og fortsætte kontakten med, siger Michael Flintholm, der som konstitueret næstformand i Dansk Telemarketing Forening lægger meget vægt på etikken i arbejdet med telemarketing.

FGT Business Research A/S | CVR: 28 28 56 39 | Søren Frichs Vej 40C, DK-8230 Åbyhøj  | Tlf.: +45 70 20 70 27
   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.